درمان آلزايمر با عسل! حقايقي از معجزه تغذيه در نجات حافظه

ساخت وبلاگ

درمان آلزايمر با عسل! حقايقي از معجزه تغذيه در نجات حافظه

 

 

بسياري از مردم به دنبال درمان طبيعي آلزايمر هستند و در مورد تأثير عسل بر آن تعجب مي کنند. بسياري از پزشکان طب سنتي مي گويند که عسل به آلزايمر و پارکينسون کمک مي کند. به عنوان يک محصول سالم و بدون عوارض جانبي، توصيه آن بسيار آسان است. در واقع، پر بودن از مواد مغذي خوب، صرف نظر از شرايط، تنها مي تواند کمک کننده باشد.

اما رويکردهاي جدي ديگري براي اين موضوع وجود داشته است، به اين اميد که کشف شود دقيقاً چه چيزي کمک مي کند، بهترين انواع عسل براي کمک به اين شرايط کدام است، دوزهاي کامل مورد نياز براي ايجاد تفاوت چيست، و به خصوص اگر واقعاً بتواند درمان کند و يا اينکه روند بيماري را کند خواهد کرد.

 

تاکنون، علم ما گفته است که «هيچ ويتامين، مکمل‌هاي غذايي يا درمان مکمل نمي‌تواند از علائم بيماري آلزايمر پيشگيري  يا  آن درمان کند.

درمان‌هاي جايگزين مانند: جينکو بيلوبا، فولات، اسيد چرب امگا 3، ويتامين B و ويتامين E يا C هنوز در مطالعات علمي دقيق و بزرگ مؤثر و بي‌خطر ثابت نشده‌اند.

قيمت خريد عسل کنار در مقايسه با داروهاي بي اثر و مخرب شيميايي براي درمان آلزايمر بسيار مقرون به صرفه و ايده آل است. پس اگر از مشکل حواس پرتي رنج مي بريد مصرف عسل را آغاز کنيد.

 

 

آلزايمر يک بيماري جدي در سراسر زمين

 

انجمن آلزايمر در مورد سال 2013 گفت:

– بيماري آلزايمر ششمين علت مرگ و مير در ايالات متحده است.

- تخمين زده مي شود که 5.2 ميليون آمريکايي در تمام سنين مبتلا به بيماري آلزايمر هستند و انتظار مي رود اين تعداد تا سال 2025 با 40 درصد افزايش به 7.1 ميليون نفر و تا سال 2050 به 13.8 ميليون نفر افزايش يابد.

- از هر سه سالمند يک نفر با بيماري آلزايمر يا نوع ديگري از زوال عقل جان خود را از دست مي دهد.

- در سال 2013، هزينه هاي مستقيم مراقبت از مبتلايان به بيماري آلزايمر بالغ بر 203 ميليارد دلار برآورد مي شود."

 

درست مانند دانشمندان آلوپاتي، متخصصان پوست نيز تحقيقات زيادي انجام مي دهند. در اينجا چيزي است که استفان بوگدانوف در "علم محصولات زنبور عسل" خود مي گويد: تصور مي شود که فعاليت ضد استيل کولين استراز با پيشگيري از بيماري هاي عصبي مانند آلزايمر مرتبط است. چندين عسل برزيلي داراي فعاليت ضد استيل کولين استراز قابل توجهي هستند که به منبع گل بستگي دارد.

 

ارتباط احتمالي بين آلزايمر و ديابت نوع 2

 

به گفته H محبوبي و همکاران، "Humanin: يک ارتباط احتمالي بين بيماري آلزايمر و ديابت نوع 2" وجود دارد. "شواهد رو به رشد همچنين از ارتباط بين ديابت و AD حمايت مي کند. اين پيوند از اين مفهوم حمايت مي کند که AD اساساً يک بيماري متابوليک با ويژگي هاي مولکولي و بيوشيميايي است که با ديابت  و مقاومت به انسولين مطابقت دارد. با اين حال، وضعيت پيچيده است، زيرا AD ممکن است در ارتباط با بيماري هاي سيستميک مقاومت به انسولين، از جمله ديابت، چاقي، و بيماري کبد چرب غير الکلي يا به عنوان يک بيماري جداگانه ايجاد شود.

 

ارتباط احتمالي بين آلزايمر و کم خوابي

 

براي خواب بهتر، مغز خود را با عسل تغذيه کنيد. Prog Mol Biol Transl Sci (2014) و 141AS Lim، و همکاران، "تکه تکه شدن خواب و خطر ابتلا به بيماري آلزايمر و زوال شناختي در افراد مسن". Sleep (2013)، هر دو گفتند: بيماري آلزايمر با خواب قطع شده، خواب بي کيفيت و آپنه خواب مرتبط است. با خريد عسل کنار اصل و مصرف آن تا حدود زيادي مي توانيد بي خوابي خود را درمان کنيد.

 

طبق گفته G Hurtado-Alvarado و همکاران، "از دست دادن خواب به عنوان عاملي براي ايجاد تغييرات التهابي سلولي و مولکولي". Clin Dev Immunol: "مطالعات باليني و تجربي در انسان و حيوانات نشان داده است که در صورت تجربه کم خوابي، اختلالات سيستم ايمني قابل توجهي وجود دارد." Fessenden نتيجه مي گيرد: "اين ارتباطات نشان مي دهد که بهبود الگوهاي خواب در افراد مسن ممکن است به طور قابل توجهي تظاهرات و پيشرفت همه بيماري هاي مرتبط با سندرم متابوليک، از جمله آلزايمر را کاهش دهد."

 

استرس متابوليک مزمن - منشأ همه بيماري ها !

 

به گفته ران فسندن در "انقلاب عسل جديد" 3 عامل اصلي مسئول اين بيماري ها هستند: گرسنگي مزمن مغز، کم خوابي مزمن و استرس متابوليک مزمن. آنها چه هستند؟

 

  • گرسنگي مزمن مغز = گرسنگي مکرر مغز که هر شب زماني رخ مي دهد که ذخيره گليکوژن کبد در طول خواب کاهش مي يابد.
  • کم خوابي مزمن = نتيجه گرسنگي مغز است که باعث ترشح آدرنالين و کورتيزول مي شود و در نتيجه خواب کوتاه و قطع مي شود.
  • استرس متابوليک مزمن = وضعيتي که با ترشح مکرر و زياد آدرنالين و کورتيزول اتفاق مي افتد. اين يک مکانيسم محافظتي است که توسط مغز آغاز مي شود تا در صورت تخليه ذخاير گليکوژن کبد، سوخت را براي خود فراهم کند.

 

 

 

اين سه با هم در هم تنيده مي شوند و خود را به شکل هاي متفاوتي در افراد نشان مي دهند، اما همه آنها در عناصر علت و معلولي مشترک هستند. البته همه افراد چاق ديابت ندارند، همانطور که نمي توانيم بگوييم افراد لاغر نمي توانند ديابت داشته باشند. با شروع از اين سه وضعيت، برخي افراد دچار پوکي استخوان، افسردگي، کمبود تيروئيد يا شروع زودهنگام بيماري آلزايمر يا پارکينسون يا ساير اشکال بيماري هاي عصبي مي شوند. برخي از افراد به سرطان يا بيماري عروق کرونر مبتلا مي شوند. بسياري از آنها فشار خون بالا دارند يا در اثر سکته دچار معلوليت مي شوند. ديگران فقط هر شب بد مي خوابند. همه چيز به هر ارگانيسم و ??ساير سيستم هاي درگير بستگي دارد.

اما به نظر مي رسد که همه چيز به اين دليل است که رهبر همه اندام هاي ما، يعني مغز، خوشحال نيست. زيرا گرسنه است و نمي تواند به خوبي کار کند.

نتيجه گيري Fessenden اين است که استرس متابوليک مزمن توسط "گرسنگي مزمن مغز" ايجاد مي شود، که ناشي از سطح پايين گليکوژن کبد در طول شب است. سال به سال، اين گرسنگي منجر به استرس متابوليک مداوم مي شود. ما ابتدا آن را به عنوان خواب بد يا خواب بد کيفيت يا احساس گرسنگي درک مي کنيم و سپس مي تواند به ديابت، چاقي، بيماري هاي تخريب کننده عصبي از جمله بيماري آلزايمر، پارکينسون و بيماري نورون حرکتي مانند بيماري لو گريگ تبديل شود.

 

يک دوز عسل قبل از خواب، يعني 1 قاشق چايخوري تا 2 قاشق غذاخوري با توجه به وزن بدن، چيزي است که رون فسندن توصيه مي کند. او گفته خود را با توضيحات زير تأييد مي کند:

  • عسل اجازه مي دهد تا فيزيولوژي بهبودي بدون وقفه در هنگام استراحت اتفاق بيفتد.
  • عسل سطح کورتيزول توليد شده در اثر گرسنگي مغز را کاهش مي دهد.
  • کورتيزول بر هيپوکامپ، مرکز حافظه کوتاه مدت و تثبيت حافظه تأثير منفي مي گذارد.
  • کاهش يا از بين بردن آسيب احتمالي هيپوکامپ ناشي از سطوح بيش از حد کورتيزول، تثبيت و بازيابي حافظه را بهبود مي بخشد.
  • اين واقعيت که عسل همچنين قند خون را تثبيت مي کند و خطر مقاومت به انسولين و ديابت را که به عنوان عوامل ايجاد کننده آلزايمر شناخته مي شوند کاهش مي دهد، بيشتر نشان مي دهد که عسل ممکن است در کاهش شيوع اين بيماري وحشتناک نقش داشته باشد.

 

نقش ژل رويال در درمان بيماري آلزايمر

 

دانشمندان مي‌گويند: «ژل رويال ممکن است عامل اميدوارکننده‌اي براي فعال‌سازي سلول‌هاي بنيادي عصبي در مغز بالغ باشد که انتظار مي‌رود به سلول‌هاي عصبي يا گليال تمايز يابد». و در ادامه مي گويد: "تحقيقات اخير رابطه بين نوروژنز در شکنج دندانه دار هيپوکامپ و علائم افسردگي را روشن کرد، انتظار مي رود استفاده موثر از ژل رويال براي فعال کردن نوروژنز باشد. کاهش مرگ نورون ها و افزايش نوروژنز در بيماري آلزايمر و بيماري هاي پارکينسون نيز ممکن است توسط ژل رويال پشتيباني شود، اگرچه آزمايش دقيق حيواني ضروري است.

 

زهر زنبور عسل

 

قبلاً ثابت شده است که زهر زنبور عسل داراي خواص مفيدي در برابر آرتريت و بيماري هاي مختلف سيستم عصبي مانند مولتيپل اسکلروزيس، پارکينسون، آلزايمر و التهابات سيستم عصبي محيطي و مرکزي است. گزارش ها و مطالعات منتشر شده اي وجود دارد که از اين موضوع حمايت مي کند، اگرچه نياز به تحقيقات بيشتري وجود دارد. زهر زنبور عسل به دليل اثرات متفاوتي که بر سيستم عصبي مرکزي و محيطي دارد، براي درمان بيماري هاي مختلف قلبي نيز استفاده مي شود.

 

نتيجه

 

  1. مصرف روزانه عسل به پيشگيري از بيماري هاي عصبي مانند آلزايمر يا پارکينسون کمک مي کند. يک دوز عسل که درست قبل از خواب مصرف مي شود، مغز ما را با گليکوژن کبدي لازم تغذيه مي کند و ما را از گرسنگي مزمن مغز، از دست دادن خواب مزمن و استرس متابوليک مزمن که مي تواند باعث بسياري از بيماري ها شود، در امان نگه مي دارد.
  2. انواع عسل هايي وجود دارند که بيشتر مورد مطالعه قرار گرفته اند،  که داراي فعاليت ضد استيل کولين استراز هستند که تصور مي شود با پيشگيري از بيماري هاي عصبي مرتبط است. که ما در اينجا خريد عسل کنار را با قدرت به شما پيشنهاد مي کنيم.
  3. طب سوزني با زهر زنبور عسل در درمان آلزايمر، پارکينسون يا ALS موثرتر است، اما موضوع به تحقيقات و آزمايشات باليني بيشتري نياز دارد. در حال حاضر، نتايج بسيار اميدوار کننده است.

 

https://app.box.com/s/3u0owsv87dna13v6mt8p0knhtd554mvv

https://nihekar909.bloggersdelight.dk/2022/04/12/%d8%a2%db%8c%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%d8%aa%d8%a7%d8%ab%db%8c%d8%b1-%d8%a7%d8%b9%d8%ac%d8%a7%d8%a8-%d8%a2%d9%88%d8%b1-%d8%b2%d9%86%d8%ac%d8%a8%db%8c%d9%84-%d9%88-%d8%b9%d8%b3%d9%84%da%af%d9%88%d9%86-%d8%af /

https://www.homify.pk/ideabooks/8730714/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B9%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AC%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D9%88-%D8%B9%D8%B3%D9%84%DA%AF%D9%88%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D9%81%D8%B8-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C-%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D8%9F

https://www.zupyak.com/p/3065456/t/ay-z-tthyr-jb-awr-znjbyl-w-slgwn-dr-hfz-slmty-khbr-dryd

https://articlescad.com/-105137.html

https://chopatti.com/blogs/post/13892

https://offpageseo2000.weebly.com/ggggg/7636404

https://nftmarketplace294331327.wordpress.com/2022/04/12/%ef%bf%bc%d8%a2%db%8c%d8%a7-%d8%b9%d8%b3%d9%84-%da%af%d8%b4%d9%86%db%8c%d8%b2-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d9%81%d8%b3%d8%b1%d8%af%da%af%db%8c-%d9%85%d9%81%db%8c /

https://ddfawere.webstarts.com/blog/post/aasl-shn-z-br-drm-n-fsrd-mf-d-st

قرآن...
ما را در سایت قرآن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاووسی فر bsttudentt بازدید : 172 تاريخ : پنجشنبه 8 ارديبهشت 1401 ساعت: 22:50

لینک دوستان

خبرنامه